Trajtime Fytyre

Trajtim fytyre i plotë
Trajtim fytyre me produkte bimore ( me alga, tonifikues, pastrues dhe hidratues)
Trajtim me maskë ampul (relaksues, riparues me ampule aktive)
Trajtim fytyre & dekolte anti-rrudhë
Trajtim fytyre me modeling maske ( anti rrudhë e thellë)
Trajtim fytyre Decopeel (mikro dermoabrazion)