Trajtime trupi anticelulit  
Trajtime trupi anticelulit
Trajtim trupi anticelulit në termokopertë
Trajtime i plotë trupi me scrub dhe masazh me krem
Trajtime trupi me maske cokollate
Trajtime trupi me Preso Dren
Trajtime trupi me Preso Dren & Masazh anticelulit