Manikyr & Pedikyr
Lyerje e thjeshtë
Lyerje me dizanjo
Lyerje French
Dizenjim
Trajtim i plotë duarsh (me cokollatë, mjaltë, qumësht dhe levando)
Trajtim i plotë duarsh & Parafinë
Trajtim i plotë i këmbëve (me cokollatë, mjaltë, qumësht dhe levando)
Trajtim i plotë i këmbëve & Parafinë
Manikyr xhel
Thonj me tipa
Rimbushje thonjsh